Bli en del av Durhans – Gjør shopping til en morsom og lønnsom opplevelse!

Hos Durhans er vi mer enn bare et merke – vi er en familie. Og nå inviterer vi DEG til å bli en del av denne spennende reisen. Har du nylig gjort et kjøp hos oss og elsker produktet ditt? Fantastisk! Hvorfor ikke dele din entusiasme med verden og samtidig tjene på det?

Vi introduserer et unikt samarbeidsprogram eksklusivt for våre kjære kunder. Dette er din sjanse til å bli en ambassadør for de produktene du allerede elsker og tjene en prosentandel for hvert salg du genererer – alt mens du har det gøy!

Slik fungerer det:

  1. Registrer Deg: Etter at du har mottatt og forelsket deg i ditt Durhans-produkt, la oss vite at du er interessert i å bli en ambassadør. Vi setter deg opp med alt du trenger for å komme i gang.
  2. Del og Inspiser: Bruk dine sosiale medier, nettverk eller enhver kreativ plattform du foretrekker for å dele din kjærlighet for Durhans-produktet. Enten det er til venner, familie eller følgere, vis dem hva de går glipp av!
  3. Tjen på Ditt Engasjement: For hver bestilling som kommer gjennom din unike tracking, sikrer du deg en prosentandel av salget. Jo mer du deler, jo mer kan du tjene!

Hvorfor Bli Med?

  • Morro: Gjør din shoppingopplevelse enda mer spennende ved å bli en aktiv del av vårt merke.
  • Trygt: Du er allerede kjent med produktet du promoterer – ingen overraskelser her!
  • Lønnsomt: En unik mulighet til å tjene ekstra inntekt gjennom ditt eget nettverk og kreativitet.
  • Støttende: Vårt team er her for å støtte deg gjennom hvert steg av veien, med tips, materiale og oppmuntring.

Bli med i Durhans-familien i dag og gjør din kjærlighet for våre produkter til en morsom og lønnsom opplevelse. Vi ser frem til å bygge sterke, givende partnerskap med våre kunder – etter alt, er suksessen din også vår suksess.

Er du klar for å ta skrittet? Kontakt oss for å komme i gang!