Kontakt Oss

Velkommen til Durhans. Vi setter pris på din interesse for våre produkter og ønsker å gjøre det enkelt for deg å komme i kontakt med oss. Hvis du har spørsmål, bekymringer eller bare ønsker å si hei, er vi her for å hjelpe.

Kundestøtte For spørsmål om produkter, bestillinger eller hjelp av noe slag, kan du kontakte vår kundestøtte via e-post eller skjemaet under her. Vi står klare til å assistere deg på en effektiv og rask måte.

Epost: Du kan nå oss på vår epostadresse hvis man skulle trenge: durhans.store@gmail.com

Vi ser frem til å høre fra deg og er takknemlige for muligheten til å betjene deg. Takk for at du valgte Durhans!

Kontaktskjema

Lurer du på mer?

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor bør jeg bruke en luftfukter?

Luftfuktere bidrar til å opprettholde optimale fuktighetsnivåer i innemiljøet. Dette kan lindre tørr hud, redusere statisk elektrisitet, forhindre trekk i treprodukter, og bidra til bedre generell helse og komfort.

Hvordan velger jeg riktig luftfukter for mine behov?

Det er viktig å vurdere romstørrelse, ønsket funksjonalitet (for eksempel varm eller kald tåke), vedlikeholdsbehov og budsjett. En modell som passer til disse kriteriene, vil være mest effektiv for ditt spesifikke bruk.

Hvordan vedlikeholder jeg luftfukteren min?

Regelmessig vedlikehold er nødvendig for optimal ytelse. Dette inkluderer regelmessig rengjøring av vanntanken, bytte av filtre (hvis det er aktuelt), og bruk av destillert vann for å redusere mineraloppbygging.

Er det trygt å bruke essensielle oljer i en luftfukter?

Mange luftfuktere er designet for å være kompatible med essensielle oljer. Det er viktig å følge produsentens retningslinjer for å sikre trygg og effektiv bruk. Generelt sett krever noen luftfuktere spesielle "aromapads" eller separate rom for oljene.