Velkommen til Durhans

Hva er Durhans?

Da vi skulle finne navn til vår nettbutikken, slo vi rett og slett sammen etternavnene våre. Johansen møtte Duric, og vips så ble Durhans til! Da er det litt av begge verdener i dette navnet. Velkommen til Durhans – en kreativ blanding av Duric og Johansen-familien.

Vår Historie:

Vi er et norsk-serbisk ektepar fra det glade Sørlandet som begir oss ut på et spennende eventyr for å omdefinere opplevelsen av netthandel. Vår reise startet med en felles lidenskap for netthandel og har med det et ønske om å forandre måten folk handler fra ukjente butikker på nett. 

Det er rett og slett for vanskelig, og i noen tilfeller også skummelt, for forbrukerne å handle sine produkter på nettet. Kan man stole på kvaliteten, og kan man stole på at produktet dukker opp i postkassen, er spørsmål man gjerne stiller seg selv flere ganger.

Hvorfor vi startet:

Etter å ha opplevd overnevnte utfordringer selv, forstår vi vanskelighetene med å navigere gjennom utallige alternativer for å finne billige produkter av høy kvalitet. Denne frustrasjon drev vårt ønske om å skape en plattform der kvalitet møter komfort og trygghet. 

Hva vi tilbyr:

Vårt nettsted er dedikert til å forbedre hjemmet ditt gjennom kvalitetsluftfuktere og produkter som går hånd i hanske med luftfuktere. Vi har spesialisert oss på et nøye utvalg av luftfuktere med moderne og tidløse design, for å sikre et behagelig og sunt innemiljø.

Vi tilbyr en plattform, altså nettbutikk, hvor alt skal være like sikkert og enkelt som hos de mer kjente nettsider her i Norge. Vi samarbeider kun med leverandører vi selv kjenner til - hvor vi vet at produktene opprettholder riktig kvalitet, og vi samarbeider også med en betalingsløsning som heter Stripe, som er en av de mest anerkjente betalingsløsninger på nett.

Dette gjør at betalingsinformasjonen din også er i trygge hender, hvor vi personlig aldri får sett ditt kortnummer, eller kan innhente slik informasjon. Det eneste vi har innsyn i er din postadresse(for å kunne sende pakkene til riktig hjem) og om bestillingen er betalt eller ikke.  

Vår garanti:

I vår butikk kan du forvente ingenting annet enn førsteklasses kvalitet. Hvert produkt som vises på nettstedet vårt gjennomgår grundig utvelgelse for å sikre at det møter våre høye standarder for modernitet, funksjonalitet og holdbarhet. Vi legger også et stort fokus på at produktene vi selger skal ha en rask, trygg og kostnadsfri levering.  

Bli med oss:

Vi inviterer deg til å bli med oss på denne reisen, utforske våre produkter og oppdage de perfekte luftfukterne som resonnerer med din visjon for hjemmet ditt. 

Takk for at du er en del av vår historie og deler vår lidenskap for et bedre inneklima

Nyt en handleopplevelse skapt for den kvalitetsbevisste.

Besøk vår butikk for å oppdage håndplukkede produkter som forbedrer hjemmets atmosfære og tilfredsstiller dine behov

Handle med durhans og få

Eksklusive fordeler

Rask levering

Forvent hurtig levering på 2-8 dager på de aller fleste produkter. Produkter fra fjernlager eller produkter vi er midlertidig tomme av, kan ta mellom 8-15 dager

Leverer til hele Norge

Vi tilbyr frakt til hele Norge, og sikrer at produktene når kundene våre på tvers av landet

Gratis frakt

Nyt gratis frakt og skaff deg produktene våre uten ekstra fraktkostnader uavhengig av hvor du bor.

Direkte kundesupport

Vårt dedikerte kundestøtteteam er tilgjengelig gjennom live chat eller e-post, og gir hjelp og veiledning når du trenger det