Retur rett - Durhans.com

Retur rett - Durhans.com

Vi tilbyr en 14-dagers retur rett på våre produkter, noe som betyr at du har 14 dager etter at du har mottatt varen din til å be om en retur dersom du har bestilt feil produkt eller ikke ønsker produktet likevel.

For å være kvalifisert for retur, må varen din være i samme tilstand som da du mottok den, ubrukt eller uanvendt og i sin originalemballasje. Du trenger også kvitteringen eller bevis på kjøp.

For å starte en retur, kan du kontakte oss på Durhans.store@gmail.com.

Hvis returen din blir akseptert, sender vi deg instruksjoner om hvordan og hvor du skal sende pakken din. Varer som sendes tilbake til oss uten at en retur først er forespurt, vil ikke bli akseptert.

Du kan alltid kontakte oss for eventuelle spørsmål om retur på Durhans.store@gmail.com.

Skader og problemer
Vennligst inspiser din ordre ved mottakelse og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du mottar feil vare, slik at vi kan vurdere problemet og gjøre det riktig.

Unntak / ikke-returnerbare varer
Visse typer varer kan ikke returneres, som spesialtilpassede produkter (for eksempel spesialbestillinger eller personaliserte gjenstander), og personlig pleievarer (som skjønnhetsprodukter). Vennligst ta kontakt hvis du har spørsmål eller bekymringer angående ditt spesifikke produkt.

Dessverre kan vi ikke akseptere retur av salgsvarer eller gavekort.

Bytter
Den raskeste måten å sikre at du får det du ønsker, er å returnere varen du har, og så snart returen er akseptert, gjøre et separat kjøp for den nye varen.

Refusjoner
Vi vil varsle deg så snart vi har mottatt og inspisert returen din, og la deg vite om refusjonen ble godkjent eller ikke. Hvis godkjent, vil du automatisk bli refundert beløpet du betalte for varen innen 10 virkedager. Husk at det kan ta litt tid for banken din eller kredittkortselskapet å behandle og poste refusjonen også.
Hvis mer enn 15 virkedager har passert siden vi godkjente returen din, vennligst kontakt oss på Durhans.store@gmail.com.

Tilbake til bloggen

Hvorfor velge Durhans

Hos Durhans er det kvalitet og sikkerhet som står i fokus. Vi nøyer oss kun med luftfuktere vi selv har tro på, hentet fra pålitelige leverandører verden over.

Produktene sendes fjernlager for å sikre at prisen holder seg så lav som mulig.

Etter at du har lagt inn bestillingen din, kan du ta det helt med ro – den er snart på vei!

Luftfukterne sendes stort sett alltid med sporingsnummer, slik at du kan følge med på luftfukterens reise helt frem til døren din

Se vårt utvalg

Utforsk Aria H2O luftfukter

Durhans humidifiers collection

Luftfuktere til hjemmet

I det norske klimaet, med kalde vintre og tørr inneluft, er en... 

Nyt en handleopplevelse skapt for den kvalitetsbevisste.

Besøk vår butikk for å oppdage håndplukkede produkter som forbedrer hjemmets atmosfære og tilfredsstiller dine behov